Lindgren verliest met Zweden van Oranje zonder Ajacieden

Rasmus Lindgren verloor gisteravond in de ArenA tijdens zijn debuutwedstrijd voor Zweden met 3-1 van Oranje. Door de afwezigheid van Klaas Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg was Lindgren de enige speler van Ajax op het veld bij de oefeninterland. Natuurlijk stonden er op het Amsterdamse gras wel veel voormalig Ajacieden op het veld. Wesley Sneijder, één van hen, stond aan de basis van de openingstreffer. Uit zijn voorzet kopte Robin van Persie in de 33ste minuut raak.

Oranje, dat de hele wedstrijd de beste ploeg op het veld was, kwam vlak na rust op 2-0. Een andere ex-Ajacied; Rafael van der Vaart, slalomde in de 48ste minuut richting achterlijn en legde de bal goed terug op de inlopende Van Persie. Zweden kwam daarna op 2-1 dankzij een afstandsschot van Kim Källström. In blessuretijd kopte Dirk Kuyt de 3-1 binnen op aangeven van huidig feyenoorder en voormalig Ajacied Tim de Cler.

Related posts