Van Basten was in de rust boos op zijn spelers

Naar aanleiding van de zwakke eerste helft was Ajax-trainer Marco van Basten in de rust boos op zijn spelers, zo meldt Sportweek.nl. Er werden veel kansen gemist door de Amsterdammers en Volendam liep uiteindelijk met de winst weg.

‘De eerste helft kon je zien dat we erg zwak aan de wedstrijd begonnen. Maar als je als Ajax zijnde tegen Volendam komt te voetballen, moet je glimlachen en dat uitspelen,’ aldus Van Basten. ‘In de tweede helft werd het beter en kregen we kansen, maar als je die niet benut dan roep je het over jezelf af.’

‘Ik ben wel boos geweest in de rust ja, want dit hoort niet bij Ajax en ik vind ook dat het vreemd is,’ kijkt de trainer terug. Over het spel was hij niet tevreden. ‘Afgelopen zondag tegen Sparta hebben we goed gespeeld en die lijn wil je doortrekken. Het was ook de afspraak om hier de boel vast te zetten. Maar dan doen hun dat en dan is er wel wat aan de hand,’ keek Van Basten terug op het vooraf gemaakte strijdplan, dat Volendam volgens hem overnam.

Related posts