Van Basten last voor Enoh en Sulejmani extra oefenduel Jong Ajax in tegen Katwijk

Volgende week dinsdag; 18 november, speelt Jong Ajax een extra ingelaste oefenwedstrijd tegen Katwijk. Deze wedstrijd zal van Basten aangrijpen om spelers die terugkomen van een blessure speeltijd te gunnen. De wedstrijd begint om 19.30 uur op Sportpark De Krom.

Aangezien de wedstrijd wordt gespeeld in een interlandweek en Ajax 1 kampt met de nodige blessures, is het niet ondenkbaar dat een aantal spelers uit de hoofdmacht van Ajax speelminuten zullen krijgen tegen Katwijk. Marco van Basten liet dinsdag op de persconferentie weten dat het de intentie was om Miralem Sulejmani dan in ieder geval te laten spelen. Ook Eyong Enoh zal waarschijnlijk van de partij zijn. Voor Dario Cvitanich komt het duel nog net te vroeg.

Related posts