‘Real wil Huntelaar als vervanger voor geblesseerde Van Nistelrooy; komend weekend gesprek met Ajax’

Real Madrid gaat met Ajax om de tafel om te praten over de transfersom voor spits Klaas-Jan Huntelaar, zo weet het Spaanse Sport te melden. Sport wist gisteren al melding te maken van contact tussen de goalgetter zelf en Arsenal (zie bericht). Hij zou met de Gunners al een mondeling akkoord hebben bereikt. Het Spaanse medium weet nu te melden dat Real afgevaardigden, als directe reactie op de stap die Arsenal maakte, naar Amsterdam gaat sturen om in het weekend punten te bespreken met Ajax.

De Nederlandse topclub wil minstens 30 miljoen euro zien voor de Oranje international. Real president Ramon Calderon vindt de prijs echter te hoog voor een speler, waarvan het contract afloopt in 2010.

Van Nistelrooy
Real heeft nog geen contact opgenomen met de zaakwaarnemers van Huntelaar, maar willen wellicht het tempo opschroeven in de onderhandelingen om de aanvaller voor januari binnen te slepen. Huntelaar zal de geblesseerde Ruud van Nistelrooy moeten vervangen. ‘De Hunter’ is nu zelf zes weken uitgeschakeld, maar wel fit voor januari.

Bron: Europesoccer.nl

Related posts