Scheringa ziet weer gouden bergen: O.a. Ajax-scouts bij AZ-FC Twente

Zo’n anderhalf jaar geleden verkondigde AZ’s suikeroom Dirk Scheringa dat spelers van Ajax zichzelf aanboden bij AZ. Scheringa was de afgelopen jaren veel minder luidruchtig omdat zijn speeltje er weinig van bakte. Nu AZ weer uit het dal kruipt en weer mee lijkt te doen om de landstitel komt ook Scheringa weer met zijn grootspraak: Scouts van Ajax waren volgens de DSB-boer gistermiddag aanwezig bij de wedstrijd tussen AZ en FC Twente, zo vertelde hij zondagavond in het programma Studio Voetbal.

Voor wie Ajax dan wel op de tribune zat wist Scheringa ook niet. Ajax was overigens volgens Scheringa niet de enige. Hij had een lijstje mee met ongeveer 20 Europese topclubs, waaronder FC Barcelona, die El Hamdaoui volgen.

Overigens maakt Ajax geen kans op een AZ-speler als het aan Scheringa ligt. Hij wil alleen aan ’topclubs’ verkopen die sportief gezien ‘een grotere stap kunnen zetten’ en dat is niet in de eredivisie volgens Scheringa. Hij noemde Real Madrid, FC Barcelona en Manchester United als ‘verbeteringen’.

Ja ja Dirk…

Related posts