Aston Villa-Ajax waarschijnlijk toch live via UEFA-site en Eredivisielive.nl

Voor de ECHTE Ajax supporters is het waarschijnlijk tóch mogelijk om de wedstrijd Aston Villa-Ajax LIVE te bekijken. Op UEFA.com worden naar alle waarschijnlijkheid morgen nieuwe pay-per-view streams geplaatst, die zo als de naam het al zegt; tegen betaling kunnen worden bekeken.

Via DEZE LINK zal het dan mogelijk zijn om tegenover een kleine vergoeding van drie euro de wedstrijd tussen Aston Villa en Ajax live te bekijken zoals men nu ook de Champions League wedstrijden online tegen betaling kan bekijken.

Ook is er goed nieuws voor supporters met een Eredivisie Live abonnement. RTL verhuurt hoogstwaarschijnlijk zijn rechten aan Eredivisie Live waardoor het UEFA Cup duel voor de fans met abonnement tóch nog live via tv kan worden bekeken. Houd de programmagids onlinegoed in de gaten.

Teleurstellend is echter dat de wedstrijd niet bij de regiozender AT5 wordt uitgezonden. Over RTV Noord-Holland is op dit moment echter nog niets bekend maar naar verluidt wordt de wedstrijd hierop niet (live) uitgezonden.

Uiteraard zoeken wij ook nog naar gratis streams. Zodra die er zijn zullen wij dit direct melden. Hou AjaxF-side.NL dus in de gaten!

Related posts