Gabri en Oleguer inzetbaar tegen FC Groningen

Trainer Marco van Basten kan weer beschikken over Gabri en Oleguer. Beide spelers kampten de afgelopen weken met blessures, maar zijn fit genoeg om tot de selectie te behoren voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De onlangs gecontracteerde Hans Vonk zal reservekeeper zijn achter Kenneth Vermeer.

Ten opzichte van de wedstrijd van twee weken geleden tegen sc Heerenveen zijn Sergio Padt, Gregory van der Wiel en Dario Cvitanich niet van de partij. Doelman Padt wordt vervangen door Vonk, terwijl Van der Wiel is geschorst door zijn rode kaart in het Abe Lenstra Stadion. Cvitanich ondervindt nog teveel hinder van zijn hamstring.

De complete wedstrijdselectie voor het duel met FC Groningen (zaterdag vanaf 20.45 uur in de Amsterdam ArenA) ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer
Hans Vonk
Bruno Silva
Oleguer
Thomas Vermaelen
Jan Vertonghen
Rasmus Lindgren
Urby Emanuelson
Klaas Jan Huntelaar
Luis Suarez
Gabri
Dennis Rommedahl
Siem de Jong
Leonardo
Evander Sno
Jeffrey Sarpong
Vurnon Anita
Robbert Schilder

Related posts