Coronel: ”Sportief bemoei ik me nergens mee”

Volgens Uri Coronel is er nog geen sprake van paniek binnen Ajax na het echec van afgelopen zondag in de wedstrijd bij SC Heerenveen (5-2). “Sportief bemoei ik me nergens mee”, aldus Cronel in AD Sportwereld. “Het was teleurstellend zondag, maar we zijn pas vijf competitiewedstrijden onderweg. Dus paniek? Ben je gek zeg.”

Het AD meldt echter tevens dat enkele clubmensen van mening zijn dat je als trainer je spelersgroep nooit zo publiekelijk hoort af te branden als Marco van Basten deed na de zware nederlaag in Friesland. Enkele clubmensen zouden van mening zijn dat Van Basten zijn walging in de kleedkamer had moeten aankaarten en niet daarbuiten. Vanuit andere geledingen van de club zou Van Basten juist steun krijgen voor zijn handelwijze na zondagmiddag.

Related posts