Van der Aat: ‘Geen zorgen om strafeis tegen Oleguer’

Interim-directeur Van der Aat liet in het weekblad Voetbal International weten zich geen zorgen te maken over de strafeis tegen Oleguer. ‘Voordat we Oleguer aantrokken wisten we dat hij een controversiële kerel is. Over eventuele wetsovertredingen hebben we het tijdens de onderhandelingen niet gehad. Ook wij hebben van onze juridische contacten in Spanje begrepen dat de kans op een veroordeling klein is. Van de officiële instanties hebben we nog niets vernomen. Ik heb begrepen dat het daar normaal gesproken vier tot zes weken duurt voordat het tot een rechterlijke uitspraak komt. Tot die tijd wachten we rustig af.”

Zie ook eerdere berichten:
27-09-2008: ‘Oleguer kan op het veld in Nederland gearresteerd worden’
26-09-2008: Oleguer kan misschien herstellen in de gevangenis

Related posts