Sneijder wil Van Persie nog wel even spreken over vrije trap tegen Rusland

Ex-ajacied Wesley Sneijder wil duidelijkheid hebben over het nemen van vrije trappen in het Nederlands elftal. De middenvelder van Real Madrid gaat onder andere praten met Robin van Persie, zo meldt Voetbal International vandaag.

Sneijder wil nog even terugkomen op de kwartfinale van het EK tegen Rusland, toen Van Persie tegen de afspraken in een vrije trap opeiste. ‘Het is nooit uitgesproken, omdat we de volgende dag vertrokken uit Zwitserland en ik niet meer terug ben geweest’, zegt Sneijder deze week in Voetbal International.

‘Ik wil niet zeggen dat ik die bal erin had geschoten, maar het ging simpelweg om de afspraken. Zodra we elkaar weer zien, zal ik het er nog heel eventjes met Robin over hebben. We hoeven er geen groot issue van te maken, maar ik wil wel duidelijk stellen dat iedereen zich aan de afspraken moet houden.’

In dienst van Real Madrid liep Sneijder een knieblessure op, die hem sinds begin augustus aan de kant houdt. De middenvelder traint inmiddels weer met de selectie van Real en zou zelfs opgeroepen kunnen worden voor de interlands van Oranje tegen IJsland en Noorwegen.

Related posts