Timmer: ‘Ik rekende op rood’

Henk Timmer ontsnapte zondag aan een rode kaart tijdens het duel tussen Feyenoord en Ajax. De doelman van de Rotterdammers kwam zijn doel uitgestormd en kwam te laat met zijn tackle waardoor hij Ajacied Leonardo torpedeerde. Scheidsrechter Eric Braamhaar trok echter slechts geel.

Timmer zelf dacht ook dat met het neerhalen van de Braziliaanse dribbelaar de wedstrijd voor hem ten einde was. “Toen ik merkte dat Braamhaar floot voor een overtreding, had ik zelf ook verwacht dat ik rood zou krijgen”, aldus de doelman van Feyenoord tegen FCUpdate.nl. “Ik stormde op hem af en zei dat hij op Studio Sport wel zou zien, dat hij een verkeerde beslissing nam. Of Braamhaar, omdat ik dat zei, geel gaf in plaats van rood? Geen idee. Dat zou best kunnen”.


Timmer doet net alsof hij onterecht geel krijgt, waar rood op zijn plaats was geweest

Related posts