Van Dop: ‘Een mooi gebaar van Ajax om Utrecht-fans een welkom gevoel te geven’

De komende bekerwedstrijd Ajax – FC Utrecht is voor vaste fans van beide clubs gratis toegankelijk. Seizoenkaarthouders van Ajax die al een ticket voor het duel in de voorverkoop hebben aangeschaft, kunnen hun geld terugkrijgen. De meereizende supporters van FC Utrecht dienen alleen de kosten van het treinvervoer te betalen. Ze moeten wel uitkaarthouder zijn om in aanmerking te komen voor een combiticket voor de ArenA.

FC Utrecht-voorzitter Jan Willem van Dop sprak op de eigen website van een mooi gebaar van Ajax. “De verhoudingen tussen supporters van beide clubs baren ons beide al enige tijd zorgen. Ajax wil met deze gratis actie aangeven er alles aan te willen doen om de FC Utrecht-supporters een welkom gevoel te geven in de Arena.

Related posts