Bezorgdheid rondom gezondheid Bobby Haarms

De gezondheid van Bobby Haarms is zorgwekkend. Het 74-jarige erelid lijdt aan diabetes. De situatie van de voormalig speler en hersteltrainer is de laatste weken aanzienijk verslechterd.

Vorig jaar werd Haarms in oktober al eens opgenomen in het ziekenhuis. Niet veel later kreeg hij ook last van hartritmestoornissen. Twee weken geleden werd de voormalig hersteltrainer opnieuw opgenomen in het ziekenhuis waar als uitvloeisel van zijn diabetes twee tenen werden verwijderd. Door een val in het ziekenhuis brak hij tot overmaat van ramp ook nog zijn heup. Haarms revalideerde daarna in een verpleeghuis maar zijn situatie verslechterde dusdanig dat hij weer werd opgenomen in het ziekenhuis.

Afgelopen zondag tegen Roda JC ontrolde de supporters een spandoek met de afbeelding van Haarms om hem een hart onder de riem te steken en te laten zien dat ze aan hem denken.

Related posts