Jong Oranje, met drie Ajacieden in de basis, speelt gelijk tegen Jong Noorwegen: 1-1

Jong Oranje is nog altijd niet zeker van een plaats in de play-offs om een EK-ticket. In Kerkrade werd het 1-1 tegen Jong Noorwegen. De Guzman opende uit een vrije trap vlak na rust de score. Siem de Jong (naast) en Amrabat (over) hadden de strijd kunnen beslissen, maar in de slotfase sloeg Noorwegen toch nog toe. Naast Siem de Jong stonden ook de Ajacieden Vermeer en Emanuelson in de basis bij Jong Oranje.

Dinsdag moet de ploeg van Foppe de Haan, in Zwitserland, minimaal een punt halen voor een plaats in de play-offs om een EK-ticket.

Opstelling Jong Oranje:
Kenneth Vermeer; Gianni Zuiverloon, Calvin Jong-A-Pin, Kees Luijckx (60. Gregory van der Wiel), Erik Pieters; Wout Brama, Siem de Jong (76. Willem Janssen), Urby Emanuelson; Jonathan de Guzman (82. Stef Nijland), Jeremain Lens, Nordin Amrabat.

Related posts