Villa verlengt en Valencia valt dus af als koper Huntelaar

In navolging van Santi Cazorla zal ook David Villa komend seizoen niet in het maagdelijke wit van Real Madrid te bewonderen zijn. Ondanks verwoede pogingen van de Spaans landskampioen om de aanvaller naar het Santiago Bernabéu te halen, heeft hij zijn contract bij Valencia met één seizoen tot medio 2014 verlengd. Dat maakte de spits woensdagavond bekend op een persconferentie in het Mestalla.

De afgelopen dagen werd Villa wederom veelvuldig met Real Madrid in verband gebracht. De continuïteit van de aanvaller bij los Che is een hard gelag voor de hoofdstedelingen. Eerder op de dag besloot ook Cazorla zijn samenwerking met Villarreal tot 2014 te verlengen. Real Madrid had volgens diverse Spaanse media vijftig miljoen euro over de topscorer van het recente EK in Oostenrijk en Zwitserland, of veertig miljoen plus Javier Saviola of Javi García erbij.

Related posts