Perez niet naar vitesse, hoogvlieger blijkt grap

Technisch directeur Marc van Hintum kondigde dinsdag aan dat de club bezig was een speler van naam en faam naar Arnhem te halen. Maar zijn uitspraak “Het is een echte hoogvlieger en we hopen hem te kunnen halen”, blijkt niets meer dan een ludieke actie in samenwerking met trainer Hans Westerhof, aldus De Telegraaf.

Namen als die van Kenneth Perez, oud-internationals en voormalig Vitesse-iconen deden reeds de ronde, maar inmiddels is duidelijk dat er helemaal geen grote naam naar het Gelredome zal komen. De ochtendkrant meldt dat het om een ludieke actie gaat, waaraan Van Hintum en Westerhof hun medewerking verleenden in een videofilmpje op de officiële website van Vitesse.

Wat het precieze doel van de grap is, is nog niet duidelijk. Wellicht laat de clubleiding van de Eredivisionist vanaf komend seizoen een arend of adelaar door het stadion laten vliegen, zoals de Portugese club Benfica dat al sinds jaar en dag doet. Een andere optie is mogelijk dat de club een nieuwe mascotte presenteert in de vorm van een adelaar. Het zou voor de hand liggen, gezien de adelaar is opgenomen in het clublogo van de Arnhemmers.

Het is de vraag of ook Kenneth Perez op de hoogte was van deze grap. Zo niet dan heeft hij zich wellicht tevergeefs verheugd op een overstap naar Arnhem…

Related posts