‘Naast Feyenoord ook PSV genoemd voor Wormgoor maar FC Groningen meest concreet’

Feyenoord en PSV zijn in de race voor de ontslagen oud-Ajacied Vito Wormgoor maar FC Groningen lijkt tot nu toe het meest concreet, zo meldt Ajaxshowtime zojuist. Wormgoor is maandagmiddag nadat de details van het ‘diefstal-verhaal’ openbaar werden gemaakt gebeld door de Algemeneen Directeur van Groningen; Hans Nijland. Nijland zou Wormgoor in het telefoongesprek op de hoogte hebben gebracht van de Groningse interesse. Of Wormgoor ingaat op de interesse is vooralsnog onbekend.

Overigens wordt dit gerucht binnen FC Groningen nergens bevestigd. Zover wij het kunnen inschatten is alle interesse zwaar overtrokken en zal Wormgoor er nog flink aan moeten trekken om ergens aan de bak te komen.

http://www.ajaxshowtime.com/index.php?msg=20524&page=1

Zie ook eerdere berichten:
> ‘Feyenoord een van de clubs die Wormgoor wil contracteren’
> ‘Wormgoor heeft Eredivisieclubs voor het uitzoeken’
> Eigenhandig innen kaartschuld de werkelijke reden van ontslag Wormgoor bij Ajax
> Wormgoor stal ‘eigen’ 150 euro terug
> Vito Wormgoor en Ajax per direct uit elkaar

Related posts