‘Feyenoord een van de clubs die Wormgoor wil contracteren’

De door Ajax ontslagen verdediger Vito Wormgoor kan naar feyenoord, zo meldt althans de fansite Ajaxfans.net vandaag. De Rotterdammers zouden, volgens die site, een van de Eredivisieclubs zijnn die geinteresseerd zijn in de voormalige Ajacied. Of feyenoord al een contractvoorstel heeft gedaan weet men niet te melden.

Wormgoor werd door Ajax aan de kant gezet nadat hij 150 euro van ploeggenoot Manucharyan had gestolen in de kleedkamer.”In de pers wordt Wormgoor nu opgevoerd als een ordinaire zakkenroller. Maar het verhaal ligt wel iets genuanceerder,” aldus Louis Laros. Wormgoor had het bedrage gewonnen met kaarten, maar Manucharyan weigerde vervolgens drie, vier keer het verschuldigde bedrag af te dragen. Daarop nam Wormgoor zelf het heft in handen.

Zie ook eerdere berichten:
> ‘Wormgoor heeft Eredivisieclubs voor het uitzoeken’
> Eigenhandig innen kaartschuld de werkelijke reden van ontslag Wormgoor bij Ajax
> Wormgoor stal ‘eigen’ 150 euro terug
> Vito Wormgoor en Ajax per direct uit elkaar

Related posts