Huntelaar en Stekelenburg in voorselectie Oranje

De opvolger van Marco van Basten, Bert van Marwijk, heeft zijn voorlopige selectie bekend gemaakt. Hij heeft voor zijn eerste interland, op 20 augustus in Rusland, negentien spelers verkozen, waaronder Klaas Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg.

Ook John Heitinga, Nigel de Jong en Rafael van der Vaart zitten bij de voorselectie. Clarence Seedorf is niet opgenomen in de 19-koppige groep. Zoals viel te verwachten is Mark van Bommel weer terug bij de groep. Op vrijdag 15 augustus wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

De 19-koppige voorlopige selectie:

Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord)

Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Atlético Madrid), Joris Mathijsen (Hamburger SV), André Ooijer (Blackburn Rovers)

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Orlando Engelaar (FC Schalke 04), Nigel de Jong (Hamburger SV), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Demy de Zeeuw (AZ)

Aanval: Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic)

Related posts