Cardiff wil met statement op eigen website speculaties rond Loovens de kop indrukken

Cardiff City is de speculaties in de media over een vertrek van Glenn Loovens zo beu dat de club op de eigen officiële website een statement heeft geplaatst waarin het alle geruchten rond een vertrek van de verdediger de kop in drukt.

Afgelopen week werd Loovens in verband gebracht met onder andere Ajax en Fulham. De laatste berichten spreken van een op handen zijnde transfer naar Glasgow, waarbij de Rangers Daniel Cousin wil betrekken in een eventuele deal.

Loovens is na een goed seizoen bij Cardiff een gewilde speler geworden. Cardiff lanceert op haar officiële website een tegenaanval op de speculaties. “Ondanks de speculaties in de media zijn er geen lopende onderhandelingen met Glasgow Rangers over een eventuele geldsom, plus spelersruil.”

Zie ook eerdere berichten:
30-07-2008: ‘Loovens heeft nog niets gehoord van Ajax’
29-07-2008: ‘Voormalig feyenoorder Glenn Loovens(24) ook in beeld bij Ajax’?!

Related posts