‘Huntelaar nog steeds in beeld bij AS Roma’; Van Basten: ‘Hij blijft!’

AS Roma is nog altijd gecharmeerd van Klaas-Jan Huntelaar. Na het afketsen van de transfer van Adrian Mutu komt de topscorer van Ajax wellicht weer in beeld bij de Romeinse club. Roma-trainer Luciano Spalletti blijft voorzichtig, maar bekent Huntelaar te volgen. “Huntelaar is een erg goede speler, maar we zullen eerst de situatie moeten bekijken. Er zullen geen paniekaankopen gemaakt worden”, zegt hij tegenover het Italiaanse Tuttomercatoweb.

Tijdens de persconferentie in De Lutte liet Marco van Basten weten gesproken te hebben met Huntelaar over een mogelijke transfer. ‘Dat speelde bij hem niet’, aldus Van Basten. Huntelaar zou de coach hebben laten weten zin te hebben in het nieuwe seizoen. ‘En dat is goed om te horen’, zo besluit Van Basten.

Related posts