‘Ajax heeft naast Wielaert ook Mokoena in beeld’

Naast Robbie Wielaert en Oleguer is ook Aaron Mokoena in beeld bij Ajax. De verdediger van Blackburn Rovers staat ook in de belangstelling van diverse Engelse clubs, zo weet SkySports te melden. Bij Blackburn mag de 27-jarige Afrikaan bij een goed bod vertrekken. Manager Paul Ince geeft in het centrum van de verdediging de voorkeur aan andere spelers.

Behalve Ajax is ook promovendus Stoke City gecharmeerd van de Zuid-Afrikaanse recordinternational. The Potters zouden zich als enige club al hebben gemeld bij Blackburn. Mokoena stond in het verleden ook al enige tijd onder contract bij Ajax. Tussen 1999 en 2001 speelde hij echter slechts zeven duels mee. Wel verdedigde hij enkele jaren geregeld de kleuren van toenmalige satellietclub Germinal Beerschot.

Related posts