Van der Heijden verlaat trainingskamp De Lutte

Jan Arie van der Heijden zal woensdag het trainingskamp van Ajax in De Lutte verlaten. De middenvelder liep dinsdag tijdens de training een blessure op aan zijn linkerknie. Volgens de medische staf heeft het geen zin om Van der Heijden nog langer in het trainingskamp te houden.

Woensdag zal de middenvelder terugkeren naar Amsterdam, om op jeugdcomplex De Toekomst te gaan werken aan zijn herstel. Ook Rasmus Lindgren en Bruno Silva hebben nog steeds last van blessures. Lindgren trainde dinsdag apart van de groep en is nog niet wedstrijdfit. Dit werd wel verwacht van Bruno Silva maar trainer Marco van Basten besloot hem niet te gebruiken in de wedstrijd tegen Germanicus.
Ook Maarten Stekelenburg en Klaas-Jan Huntelaar deden niet mee tegen de hoofdklasser. Beide zijn nog niet wedstrijdfit, omdat ze afgelopen maandag pas bij de groep aansloten.

Related posts