‘Ajax wil Nigeriaan Odion Jude Ighalo (19)’

Ajax heeft serieuze belangstelling voor de Nigeriaanse aanvaller Odion Jude Ighalo (19) van FC Lyn, zo meldt het Noorse VG. Ighalo zou al diverse malen bekeken zijn door een Ajax-delegatie. Zou zouden er afgelopen zondag scouts van Ajax aanwezig zijn geweest bij de wedstrijd van FC Lyn tegen Stromsgodset. Lyn won het duel met 3-2 en Ighalo scoorde de 2-2.

De Noorse club, die een bod van 1,5 miljoen euro van het Noorse Brann heeft afgeslagen zou in financiële problemen verkeren en daarom bereid zijn de aanvaller, die goed op beide vleugels, uit de voeten kan te verkopen. Ook AZ en FC Groningen zouden de aanvaller volgen, net als clubs uit Moskou. In een reactie liet de spits weten heel graag voor een grote club als Ajax te willen uitkomen.

Related posts