Oefenduel VV Noordwijk-Ajax online te bekijken!

Ook benieuwd naar de eerste prestatie van het nieuwe Ajax onder Marco van Basten? Morgenmiddag (zaterdag) gaat Ajax op bezoek in Noordwijk (aanvang 15:00uur). Op de website van Groener Gras Producties zal een samenvatting te zien van de wedstrijd tussen VV Noordwijk en Ajax. Maandag 21 juli worden deze beelden op die website van het productiebedrijf openbaar gemaakt. Voor de wedstrijd tussen Noordwijk en Ajax zijn overigens nog kaarten beschikbaar: zie de website van Noordwijk!

AZ oefende vorige week zaterdag al tegen Noordwijk en won met 3-0 na een 1-0-ruststand; wat wel laat zien dat Noordwijk een goede opponent is in een voorbereiding. De hoofdklasser is nu twee weken in training; de laatste week zonder de vakantievierende trainer zelf – die het werk met een gerust hart aan zijn assistent John van Veen overliet – maar omdat hij het duel tegen Ajax niet wil missen, keerde hij donderdag terug om zondag weer te vertrekken naar Spanje. ,,Ik vind de komende oefenwedstrijd tegen Ajax wat leuker dan die tegen AZ. Ik ben vanaf mijn jongste jaren al voor Ajax”, aldus de oefenmeester die voor zijn vierde seizoen bij Noordwijk voor de groep staat.

Related posts