Ongelukkig debuut voor Heitinga

John Heitinga heeft zijn debuut in het shirt van Atlético Madrid niet kunnen opluisteren met een overwinning. De tweede club uit Madrid verloor zondag op Mexicaanse bodem een oefenduel tegen het lokale Puebla met 1-0. In een van de eerste aanvallen van de wedstrijd viel de uiteindelijk winnende treffer. Álvaro González zorgde in de vierde minuut voor het klasseverschil. Heitinga kwam in de tweede helft als vervanger het veld in voor de tevens debuterende Braziliaan Paulo Assunção, die in de rust in de kleedkamers mocht achterblijven.

In de Spaanse media was men vooral te spreken over Tomáš Ujfaluši, die in de tweede helft zijn opwachting maakte en ‘met zijn aanwezigheid indruk maakte op de tegenstander’. Heitinga kwam er minder bekaaid vanaf: ‘onzeker’, ‘enkele misstappen’ en ‘Hij kwam daarnaast nauwelijks in het spel voor’.

Related posts