‘Pablo Aimar verhuist voor 7 miljoen naar Benfica’

Pablo Aimar gaat naar alle waarschijnlijkheid niet naar Ajax. Aimar staat op het punt om een contract te ondertekenen bij het Portugese Benfica, zo weet de Spaanse sportkrant Marca te vertellen. De Argentijnse middenvelder, met de fluwelen traptechniek, van Real Zaragoza zou voor een bedrag van om en nabij de zeven miljoen euro naar Portugal verkassen. Daar zou hij worden verenigd met trainer Quique Sánches Flores, onder wie hij het seizoen 2005/2006 bij Valencia speelde.

Real Zaragoza degradeerde afgelopen seizoen. Daardoor wilde Pablo Aimar graag vertrekken. Ajax zou ook geïnformeerd hebben naar de diensten van de Argentijnse oud-international. Daarnaast waren ook het Engelse Newcastle United, het Duitse Werder Bremen en Hamburger SV en het Italiaanse Lazio in de markt voor de middenvelder.

Related posts