Onder andere Davids en Seedorf zaterdag in actie voor Goal4Africa

Aanstaande zaterdag begint de stichting Goal4Africa met de wereldwijde aftrap van de activiteiten via een benefietwedstrijd. Tal van topvoetballers zullen zaterdag hun opwachting maken in het stadion van Bayern Munchen zoals Gerrard, Drogba, Essien, Van Nistelrooij, Van Persie, Davids en Seedorf. Seedorf is een van de drijvende krachten achter de stichting. Tijdens het live evenement in de Allianz Arena in München wordt het verhaal van Nelson Mandela’s buitengewone leven en zijn droom verteld. Het belang
van goed onderwijs wordt benadrukt en tevens zal het Goal4Africa programma en doelstellingen worden toegelicht.

Het evenement wordt wereldwijd live uitgezonden op tv en moet ervoor zorgen dat honderden miljoenen kijkers emotioneel betrokken raken bij de droom van Nelson Mandela. In Nederland zendt RTL7 het evenement vanaf 8 uur ‘s avonds uit.

Related posts