‘Kansen voor Ajax stijgen inzake Aimar’

Ajax krijgt wellicht toch nog de mogelijkheid om Pablo Aimar te strikken. De onderhandeling met Benfica zijn afgeketst en ook Panathinaikos is afgehaakt. Dat betekent dat er nog twee ploegen in de race zijn voor zijn handtekening: Everton en Ajax. Everton zou bereidt zijn 7 miljoen euro te betalen voor de middenvelder. Ajax heeft de middenvelder ook al een concrete aanbieding gedaan. Aimar zou echter aangegeven hebben liever in Italië of Engeland te willen voetballen.

De 28-jarige Aimar staat momenteel nog onder contract bij Real Zaragoza. De uit de Primera Division gedegradeerde club geeft Aimar echter toestemming om te vertrekken.

Zie ook eerdere berichten:
20-06-2008: ‘Aimar heeft voorkeur voor Italië of Engeland boven Ajax’
16-06-2008: VI: ‘Ajax meldt zich officieel voor Aimar’
13-06-2008: ‘Van Basten denkt aan Pablo Aimar’

Related posts