Denk jij dat Oranje na Italië ook Frankrijk gaat verslaan? Zet dan zonder risico in en win 137,50 euro!

Morgenavond speelt Nederland de tweede poulewedstrijd. Na de 3-0 overwinning op wereldkampioen Italië is nu vice-wereldkampioen Frankrijk de tegenstander. Denk jij dat Oranje ook de Fransen gaat verslaan? Bezoekers van AjaxF-side.NL hebben de mogelijkheid om bij onze huisbookmaker Unibet zonder risico tot 50 euro in te zetten. Zet je die in op EK-winst van Oranje op Italië dan win je maar liefst 137,50 euro. Verliest Oranje uiteindelijk of wordt het een gelijkspel, dan is er niets aan de hand en behoudt je gewoon je 50 euro. Geen risico dus! Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Hoe werkt het?
Vul het registratieformulier in, stort 50 euro op je spelrekening en Unibet verdubbeld dit direct naar 100 euro! 50 euro GRATIS dus! Het is een 100% bonus met een maximum van 50 euro. Indien je dus maar 15 euro stort, zal je bonus 15 euro bedragen.

Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Related posts