Sneijder traint vanavond alweer mee

Bondscoach Marco van Basten, en het Nederlandse volk met hem, kan opgelucht ademhalen. De blessure die spelbepaler Wesley Sneijder donderdagochtend opliep tijdens de training in het Zwitserse Lausanne blijkt mee te vallen. Vanavond zal de middenvelder al weer meetrainen, weliswaar apart van de groep. Sneijder verliet ’s morgens ‘trekkebenend’ het veld nadat hij een tik op zijn enkel had gekregen. Uit voorzorg besloot de medische staf de Utrechter naar de kant te halen. Het geplande ziekenhuisbezoek hoefde niet eens plaats te vinden, omdat alles mee bleek te vallen.

Sneijder was de voorbije maanden één van de belangrijkste spelers van het Nederlands elftal. Afgelopen zondag demonstreerde hij nog maar eens zijn waarde in het oefenduel met Wales, waar hij uit een vrije trap de 2-0 liet aantekenen.

Related posts