Perez: Nederland kan Europees Kampioen worden

Kenneth Perez keert morgenavond voor even terug in het philips stadion. Dit keer niet als speler van psv of Ajax maar als international van Denemarken. De 33-jarige middenvelder maakt deel uit van de selectie van Morten Olsen, dat een oefenwedstrijd speelt tegen het Nederlands Elftal. ( zie eerder bericht)

Perez die momenteel 23 interlands achter zijn naam heeft staan, ziet uit naar de ontmoeting met zijn Nederlandse collega’s. ‘ Een interland spelen is altijd leuk, maar tegen Nederland is voor mij natuurlijk wel speciaal. Dat wij mogen fungeren als oefenpartner is natuurlijk leuk, maar ik had liever zelf Nederland ontmoet op het EK, maar daar zijn wij helaas niet bij’.
Over de kansen van Oranje is Perez duidelijk.’ Ik denk dat Nederland wel eens de verrassing van het toernooi kan worden.Oranje herbergt veel kwaliteit en als dat op een toernooi allemaal goed samenvalt dan kan je zomaar de titel pakken’.

Related posts