Huntelaar: ‘Van Basten & Bergkamp goede reden om bij Ajax te blijven’

Klaas Jan Huntelaar is er nog niet uit. Zijn naam wordt bij diverse Europese topclubs genoemd, maar de topscorer laat vrijdag tegenover Ajax Life weten dat hij nog geen besluit heeft genomen. Ajax Life-hoofdredacteur Sander Zeldenrijk vroeg Huntelaar drie redenen te noemen om te blijven. Hij wist ze vrij gemakkelijk te noemen. Zo is hij zeer gecharmeerd van de nieuwe trainer Van Basten en zijn stagiair Bergkamp.

Huntelaar tegenover Ajax Life: ,,Klopt, ik heb bewondering voor wat ze gepresteerd hebben. Het is voor mij als spits de crème de la crème om mee te werken. Twee voormalige spitsen waarvan ik ontzettend veel kan leren. Daar sta ik ook voor open. Zoiets kan zeker belangrijk worden als ik straks mijn beslissing maak.”

Het gehele interview is te lezen in de voorlaatste Ajax Life van dit seizoen die vrijdag weer op de mat ploft bij alle leden van de Supportersvereniging Ajax.

Related posts