Westerloo-aanvaller Dirar(20) zegt Standard af: ‘Ik verkies de Nederlandse competitie’

Nabil Dirar wordt al een tijdje in de gaten gehouden door Ajax en ook SC Heerenveen. Zeker is inmiddels dat hij deze zomer zijn huidige club KVC Westerlo gaat verlaten. De 21-jarige Marokkaan, in het bezit van een Belgisch paspoort, leek over te stappen naar Belgisch kampioen Standard Luik. Tenminste, dat beweerde vice-voorzitter Luciano D’Onofrio van de Belgische kampioen in de Gazet van Antwerpen. ‘Wij hopen die transfer snel af te ronden. Dirar kan op links en rechts uit de voeten en daar kunnen we nog wel wat versterking gebruiken.’

De aanvaller,, is volgens eigen zeggen toe aan een nieuwe club. ‘Ik kan hier niets meer leren,’ aldus de Dirar in het Gazet van Anterpen. ‘Ik heb nog geen nieuwe club, maar er is interesse uit veel hoeken. In België kan Anderlecht, Standard of Club Brugge, maar ik verkies het buitenland en dan vooral de Nederlandse competitie.’

‘Europees voetbal is een belangrijk item als ik straks onderhandel.’ vervolgt de 21-jarige Marokkaan met Belgisch paspoort, die zijn loopbaan begon bij Diegem Sport. ‘Na de laatste match tegen Club Brugge wil ik snel een doorbraak.’

Related posts