Ajax tweede duel tegen SC Heerenveen zonder Davids en Vermaelen

Ajax moet het maandagavond (20:15uur) in de ArenA tegen Heerenveen stellen zonder de geblesseerde Edgar Davids en Thomas Vermaelen. Vermaelen is nog niet hersteld van een liesblessure die hij opliep tegen Groningen. Davids viel in de playoffwedstrijd tegen Heerenveen uit met mogelijk een ernstige liesblessure. Zaterdag zal een mri-scan uitsluitsel moeten geven over de ernst van zijn blessure.

Jan Vertonghen start maandag wel weer in de basis. Hij was er donderdagmiddag niet bij, omdat hij nog een schorsing had staan van vorig seizoen tegen RKC Waalwijk. Lindgren schuift door de terugkeer van Vertonghen in het hart van de defensie weer door naar het middenveld en neemt de plaats van Davids in. Verder blijft de ploeg waarschijnlijk ongewijzigd.

Related posts