Ledenraad Ajax benoemt nieuw bestuur Coronel, Krant en Van Eijden

De Ledenraad van AFC Ajax heeft een nieuw bestuur benoemd, zo maakt de club bekend op de officiële website. Uri Coronel (voorzitter), Joop Krant (financiële zaken) en Cor van Eijden (verenigingszaken) zijn middels schriftelijke stemming gekozen tijdens de vergadering van de Ledenraad.

Voorzitter John Jaakke, bestuurslid technische zaken Hennie Henrichs en bestuurslid financiële zaken Joop Saan leggen met onmiddellijke ingang hun functies in het bestuur van de vereniging neer. Zij blijven voorlopig nog wel lid van de Raad van Commissarissen van AFC Ajax NV.

AFC Ajax NV is voornemens om op korte termijn een Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders te beleggen voor de benoeming van Coronel (61), Krant (60) en Van Eijden (58) tot commissarissen van de vennootschap.

Related posts