Colin vandaag om de tafel met Ajax over nieuw contract

Jurgen Colin gaat vandaag (vrijdag) om de tafel met Ajax om te praten over een mogelijk langer verblijf bij Ajax. Naar verluidt wil Ajax de verdediger voor twee jaar langer aan zich binden. Dit is echter opmerkelijk, daar Colin dit seizoen amper aan spelen toekomt. Vandaag zal er een gesprek plaats vinden tussen de speler, zijn zaakwaarnemer en de Ajax-leiding. Het kamp Colin wil graag weten of de Amsterdammers enkel de optie hebben gelicht om alsnog een hoge transfersom voor de anders transfervrije verdediger te kunnen vragen.

Volgens Martin van Geel is daar absoluut geen sprake van. De technisch directeur noemt Colin een volwaardig speler van de selectie. Morgen gaan club en speler om de tafel en wordt er duidelijkheid verwacht.

Van Geel mag dan uitleggen waarom Colin een volwaardige selectiespeler is terwijl hij nauwelijks aan spelen toe komt en hoofdzakelijk op de bank of veelal op de tribune zit. Succes Martin met dit pinokkio verhaal!

Related posts