Willem II wil Rydel Poepon overnemen van Ajax

Willem II heeft interesse om de van Ajax gehuurde Rydel Poepon definitief over te nemen. Of Ajax bereid is om de spits te laten gaan is nog niet bekend. Andries Jonker zou Poepon graag langer willen binden aan de selectie van de ‘Tricolores’

‘Wij hebben het met Ajax nog niet over hem gehad’, aldus de trainer annex directeur van Willem II. Als Ajax hem inderdaad wil verkopen dan zouden wij hem graag aan onze selectie toevoegen. Rydel heeft zich bij ons goed aangepast en wij zijn zeer tevreden over hem. ‘De bal ligt in Amsterdam’ aldus Jonker.

Rydel Poepon wist dit seizoen in 25 Eredivisiewedstrijden negen keer te scoren voor de club uit Tilburg. Daarmee is hij de productiefste speler van het elftal van Andries Jonker.
Volgende week zondag keert Rydel Poepon voor even weer terug in de Amsterdam Arena.
Dan staat namelijk de competitiewedstrijd Ajax-Willem II op het programma.

Related posts