Babel: ‘Reactie bondscoach overdreven na slaapincident’

Voor het EK-kwalificatieduel tegen Roemenie had Bondscoach Marco van Basten een basisplaats in gedachten voor Ryan Babel. Voor de aanvaller die deze zomer Ajax verliet voor een avontuur in Engeland begon de wedstrijd echter anders.

De aanvaller van Liverpool kon op de bank beginnen omdat hij het presteerde om zich te verslapen in het hotel, waar het Nederlands Elftal verbleef voor de belangrijke EK-kwalificatie wedstrijd tegen Roemenie. Babel zelf vond de straf die hij kreeg opgelegd van de Bondscoach overdreven. “Achteraf heeft de commotie rondom het incident me wel verbaasd” zegt Babel in alle eerlijkheid.

Ik noem geen namen maar er zijn wel meer spelers eens te laat verschenen bij Oranje. Degene die het dan aanging moest dan een mop vertellen en daarmee was de zaak afgedaan, maar schijnbaar hangt er vanaf nu meer aan vast. Dat de media er bovenop dook verbaasd Babel niet. Tuurlijk is het nieuws voor de media als ons dat overkomt maar wij zijn ook maar mensen. “Volgens mij verslaapt iedereen zich wel eens een keer”

Related posts