Ajax bijna rond met Marco van Basten

Ajax zal waarschijnlijk deze week de naam van de nieuwe hoofdtrainer bekendmaken. Perry Overeem, zaakwaarnemer van Marco van Basten, zegt in het Brabants Dagblad dat een akkoord tussen zijn cliënt en Ajax dichtbij is. Overeem verwacht dat de onderhandelingen nog voor het einde van deze week worden afgerond.

De voorspelling is wel opmerkelijk te noemen. Na het rapport die de commissie-Coronel dit weekend uitbracht is de onrust groot in de hoofdstad. Overeem had er weinig over te zeggen: “We willen ons er niet te veel door laten afleiden.”

Overeem had onlangs een derde gesprek met de Amsterdamse clubleiding en beschreef die onderhandelingsronde als ‘prettig en constructief’. De belangenbehartiger benadrukte tevens dat Ajax geen bezwaar had tegen de komst van Witschge, zoals vorige week werd gesuggereerd in diverse media. Witschge en John van ’t Schip lijken zodoende met Van Basten mee te gaan naar Ajax

Related posts