Van Geel ontkent belangstelling voor Den Ouden; Ook speler zelf wist van niets

Het bericht dat Ajax in de winsterstop Geert den Ouden had willen strikken, zoals afgelopen week gemeld werd door diverse media (zie bericht) wordt zowel door Ajax als door Den Ouden zelf ontkent. In het Algemeen Dagblad reageert de spits van Excelsior een beetje verontwaardigd. “Ik zal onze directeur; de heer Kelder, eens vragen of hij informatie heeft achtergehouden in de winterstop”, aldus Den Ouden. “Toevallig weet ik dat zich er een buitenlandse club heeft gemeld bij hem. Dat heb ik ook niet terug gehoord.

Hugo Borst schrijft in zijn column in de krant dat Den Ouden teleurgesteld heeft gereageerd op die mededeling van Van Geel. “De aanvaller had in de herfst van zijn carrière wel oren gehad naar een overstap naar De Arena”, aldus Borst. Een vreemde uitspraak nu de persoon in kwestie; Den Ouden zelf, zegt van niets te weten. Ook Technisch directeur Martin van Geel van Ajax ontkent dat zijn club interesse heeft in de 32-jarige Delftenaar. “Complete onzin! Niet waar”, aldus de beleidsbepaler in het AD.

Related posts