Feyenoord reageert op Van Geel om eigen supporters te vriend te houden

Technisch directeur Martin van Geel van Ajax heeft feitelijk onjuiste en tendentieuze opmerkingen gemaakt over de transfer van Denny Landzaat naar feyenoord. Dat stelt de verrotterdamse club in een officiële verklaring.

Van Geel stelde dat feyenoord aan Landzaat een hoger salaris betaalt dan de Spanjaard Albert Luque krijgt bij Ajax. Daarom zou Landzaat De Kuip hebben verkozen boven de ArenA. Ajax had immers ook belangstelling voor de middenvelder van Wigan Athletic.

“Denny Landzaat verdient bij feyenoord een salaris conform de binnen de club geldende norm”, stelt de Rotterdamse club. Volgens feyenoord koos Luque afgelopen zomer voor Ajax en niet voor feyenoord, mede vanwege zijn salariswensen. Die lagen volgens de Rotterdammers beduidend hoger dan die van Landzaat.

Bijzonder in deze is toch wel dat feyenoord vorig seizoen op sterven na dood was en dat nu de bergen de hemel in reizen??

Related posts