Van Geel voelt veel vertrouwen binnen de club en herkent zich niet in kritiek

De eerste geluiden over de uitkomsten van de evaluatiecommissie duiden erop dat Martin van Geel als grote, danwel grootste zondebok wordt aangemerkt van het wanbeleid binnen Ajax van de afgelopen jaren. Van Geel laat zelf in de nieuwe papieren editie van Voetbal International weten de uitkomsten van de evaluatiecommissie echter niet te vrezen.

‘Ik houd me daar geen seconde mee bezig. In de tweeënhalf jaar dat ik bij Ajax werk, heb ik mezelf regelmatig geëvalueerd. Ik zal fouten hebben gemaakt, maar eerlijk gezegd kan ik ze niet zo een, twee, drie kunnen benoemen, Ik hoop dat er straks een nuttig advies uitrolt waar Ajax mee verder kan.’

De technisch directeur zegt intern juist enorm veel vertrouwen te voelen. In de kritiek dat hij te solistisch optreedt herkent hij zich niet. Hij zegt juist iemand van het teamwork te zijn en veel te overleggen binnen de diverse geledingen van Ajax.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Moet Van Geel de weg voor Hiddink vrijmaken?
> Column; negatief rapport: Van Geel onder vuur

Related posts