Ajax in onderhandeling met Sevilla over Boulahrouz

Volgens het voetbalblad ELF zijn Ajax en Sevilla op dit moment aan het onderhandelen over een transfer van Khalid Boulahrouz. De verdediger is niet gelukkig bij Sevilla en staat open voor een terugkeer naar Ajax, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Ook zijn zaakwaarnemer Rodger Linse bevestigt dat Boulahrouz een terugkeer naar de Eredivisie wel ziet zitten. Hoeveel Ajax voor de huurling van Chelsea moet betalen is niet bekend, maar het zal naar verluidt een redelijk hoog bedrag zijn.

In de zomer van 2006 verruilde Boulahrouz met veel ambities Hamburger SV voor Chelsea. Toen hij bij Chelsea amper aan spelen toekwam werd besloten dat de mandekker verhuurd moest worden aan Sevilla. Echter, ook in Spanje komt de oud-speler van RKC nauwelijks aan spelen toe.

De interesse van Ajax in Boulahrouz is niet nieuw, getuige onderstaande eerdere berichten:
23 december 2007Koster weet niets van komst Boulahrouz naar Ajax
18 december 2007: Daar komt het grote Zuid-Europese geruchtencircus weer!: ‘Ajax accoord met Boulahrouz’
7 juni 2007: Ajax lijkt Boulahrouz wel te kunnen vergeten

Related posts