Spurs flirten met Emanuelson

Tottenham Hotspur heeft zijn pijlen op Urby Emanuelson gericht. De club uit Londen wil de Amsterdammer in de winterstop overnemen en meldt zich woensdag bij Ajax om te informeren naar de afkoopsom. Emanuelson staat in de ArenA tot 2011 onder contract. De zaakwaarnemer van Emanuelson bevestigt de concrete interesse van de Spurs. „Ik ben gebeld, maar heb diegene doorverwezen naar Ajax”, aldus Brian Berkleef. „Uiteraard heb ik het daar wel met Urby over gehad. Ja, hij ziet een overgang in januari zeker zitten.”

De linksbenige verdediger/middenvelder maakte in het seizoen 2004/’05 zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht, speelde sindsdien 73 duels en won met Ajax twee KNVB-bekers. In 2006 werd hij met Jong Oranje in Portugal Europees kampioen. Inmiddels speelde hij ook al tien interlands voor het grote Oranje.

Related posts