Leonardo nog geen doelpunt wel een assist

Leonardo heeft na een afwezigheid van ruim negen maanden de bal weer in wedstrijdverband beroerd. De 24-jarige Braziliaan maakte maandagavond zijn rentree bij het beloftenteam. De speler mocht in het duel tegen Jong FC Groningen het laatste half uur meedoen. In de wedstrijd had Leonardo tevens een aandeel in de winst van de Amsterdamse beloften. Hij miste bij een 0-2 voorsprong een strafschop, maar stelde iets later Javier Martina in staat om de eindstand op 0-3 te bepalen.

Leonardo scheurde vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (4 maart) zijn kruisband af. De technische staf van Ajax heeft nog geen besluit genomen of de linkspoot komende zondag al in de A-selectie wordt opgenomen voor het competitietreffen met PSV.

Related posts