PSV-fans laten opnieuw ware aard zien: Slechts 150 aanmeldingen voor 2e trein Ajax-PSV

De fans van p$v staan er om bekend niet zo trouw te zijn als het gaat om het steunen van het eigen team bij uitwedstrijden. Waar in het verleden vaak smoesjes over te dure verplichtte treincombi’s naar Amsterdam als reden werd opgegeven bleek vorig seizoen pijnlijk dat de club voor de laatste competitie-uitwedstrijden voor de fans zelfs de kaartjes willde betalen als ze alsjeblieft maar kwamen! Opnieuw blijkt nu hoe triest het gesteld is met de ‘hondstrouwe’ aanhang van de lampjes: PSV meldt dat het de afgelopen dagen slechts 150 reacties heeft ontvangen van fans die alsnog willen afreizen naar Amsterdam voor de wedstrijd Ajax-PSV. Om een extra trein te laten rijden had PSV echter het minimum van 350 aanvragen gesteld.

Tot en met woensdag hebben fans dus nog de tijd om aan te geven dat zij alsnog meewillen en zo de tweede trein mogelijk te maken. Misschien is het een idee als Jantje Reker even in de buidel tast en bij een casting-bureau wat figuranten gaat werven!

Of zoals een Ajax-supporter het verwoord: Pi$vee, Famous For Not Traveling!

Related posts