Verbeek: ‘Ik ben gepolst door een club hogerop en het is niet psv’ Ajax??

Wordt Gertjan verbeek de nieuwe trainer van Ajax? De huidige coach van SC Heerenveen zegt in de Leeuwarder Courant dat hij door een club gepolst is, welke club dat is wil hij niet kwijt. Het contract van Verbeek loopt komende zomer af.

Verbeek zou na enkele seizoenen Friesland graag hogerop willen. “Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar besef ook dat niet elke club bij me past. Ik wil eruithalen wat er inzit. Ik ben door een club gepolst. Ik heb gezegd dat mijn contract afloopt maar dat ik eerst een gesprek zal hebben met heerenveen.” Volgens de trainer gaat het niet om PSV. “Mijn gevoel zegt dat PSV niet aan mij denkt.”

Is Verbeek in beeld bij Ajax om Interim-trainer Adrie Koster na dit seizoen op te volgen? Klaas-Jan Huntelaar sprak onlangs in de Voetbal International al uit dat hij een eventuele komst van Verbeek zou toejuichen.


Verbeek bekijkt Zuid voorafgaand aan de laatste bekerwedstrijd tussen Ajax en SC Heerenveen

Related posts