Van der Wiel een aantal weken uit de roulatie

Gregory van der Wiel heeft tijdens de klassieker een verrekking opgelopen aan de binnenste kruisband van zijn knie. Ajax kan enkele weken geen beroep doen op de verdediger. “Ik blokte een schot van Michael Mols en toen viel hij over me heen. Eerst had ik last van mijn nek en even later merkte ik pas dat ook de binnenkant van mijn knie pijn deed. Morgen gaan we kijken wat er precies aan de hand is.” aldus Van der Wiel op Ajax.nl. Hij heeft zich inmiddels ook afgemeld voor de komende EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje en de oefeninterland van het Olympisch elftal.

Ook George Ogararu moest voortijdig geblesseerd het veld verlaten. De Roemeense rechtsback kon na een botsing met Giovanni van Bronckhorst niet verder. Hij liep een lichte hersenschudding op.

Related posts