Emanuelson: ‘Geen sprake van tussentijds vertrek’

Enkele maanden geleden had AS Roma een bod van 8 miljoen euro klaar liggen voor Urby Emanuelson. Tot onderhandelingen kwam het niet, mede op initiatief van de speler zelf. “Ik heb toen aangegeven niet weg te willen,” zegt de 21-jarige linksback tegenover Sportweek. “En Ajax liet ook weten dat ze na het vertrek van Ryan Babel en Wesley Sneijder niemand weer wilden laten gaan.”

Maar de belangstelling van de Romeinse topclub is er nog altijd. Onlangs liet Emanuelson doorschemeren dat een vertrek in de winterstop niet ondenkbaar zou zijn (zie bericht). Achteraf is hij geschrokken van de impact van die woorden. “Ik heb eerlijk antwoord gegeven op een vraag daarover, op een moment dat mij niks bekend was over nieuwe belangstelling van Roma. Het is een beetje een eigen leven gaan leiden. Er is helemaal geen sprake van een tussentijds vertrek. Er spreekt vertrouwen uit het feit dat ik nog steeds in beeld schijn te zijn bij Roma, veel meer kan ik er niet over zeggen. Ik richt me volledig op Ajax en dan zien we wel wat er gebeurt.”

Related posts